Wie is Da Belly, pregnancy & presents

De zussen Diana en Chantal staan aan de wieg van Da Belly.

Nadat ze beide drie keer moeder zijn geworden laat zwangerschap en alles wat er mee te maken heeft hun niet meer los. Deze blijvende belangstelling en hun opleidingen, achtergrond en ervaring maakt Da Belly tot een uniek concept.

Diana

Diana is 45 jaar jong, moeder van drie kinderen en heeft een gedegen opleiding en jarenlange ervaring in de mode branche. Door haar opleidingen en ervaring heeft ze een zesde zintuig ontwikkeld voor de behoefte op het gebied van o.a. kleding en presentjes.

Bij Da Belly richt Diana zich op een breed pakket van diensten zoals inkoop, verkoop, administratie en advisering waarbij haar beleving, het ontdekken van specifieke behoefte op het gebied van kleding en cadeaus, de boventoon blijft voeren.

De grootste kracht van Diana ligt op het gebied van contact met de klant waarbij ze als geen ander beseft dat het belang van de klant parallel loopt aan het belang van Da Belly. Klant is koning of koningin is voor Diana geen loze kreet.

Chantal

Chantal is 38 jaar jong, moeder van drie kinderen, heeft een hbo opleiding als huidtherapeute met succes afgesloten, is gediplomeerd en ervaren verloskundige, en heeft (hobby matig) enige ervaring in de mode branche.
Door haar opleiding en ervaring is alles rondom de zwangerschap bekend terrein voor haar.
Mode bewuste, stijlvolle of juist casual kleding ontwerpen, laten maken of inkopen is voor Chantal een uit hand gelopen hobby.

Bij da Belly richt Chantal zich op een breed pakket van diensten zoals inkoop, verkoop en advisering waarbij ze in haar achterhoofd steeds het welbevinden van aanstaande moeder heeft. Dit uit zich in draagcomfort van de kleding.

De grootste kracht van Chantal is de combinatie van deskundigheden en de warme belangstelling voor iedere zwangere vrouw. In haar zienswijze is de klant het middelpunt waar alles om draait.

Wat

Da Belly is een uniek concept van Chantal en Diana, zussen die elkaar met kennis en interesse gedeeltelijk overlappen en vooral aanvullen. Dit maakt Da Belly tot een speciale winkel en service punt voor iedere zwangere vrouw of voor iedereen die een presentje zoekt wat met zwangerschap te maken heeft.
Da Belly is een winkel onderscheidt zich door specialisatie, originaliteit en creativiteit, meer kennis en ervaring en oprechte belangstelling

Da belly is de specialist voor zwangerschapskleding en cadeaus maar heeft ook ervaring en verantwoorde productlijn om zwangerschapsongemakken te verminderen en is tevens een ontmoetingsplaats voor iedereen die iets met zwangerschap heeft.

Kleding passen, voelen, ruiken is zeker tijdens de zwangerschap van groot belang. Daarom zijn de Da Belly paskamers ruimer en is goed advies van belang.

Waar

Da Belly is gevestigd in de Kromstraat 1D 5504 BA Veldhoven, 040-2545554
De Kromstraat is een van de oudste en gezelligste winkelstraten van Veldhoven waar een grote verscheidenheid van producten te vinden is. Behalve de eerste levensbehoefte vindt men er kleding, brillen, technische middelen men vooral veel kind gerelateerde zaken zoals kinderkleding, kinderschoenen, speelgoed enz.
Een speciaalzaak voor de aanstaande moeders en presentjes mag hier dan ook niet ontbreken.

De omgeving van de kromstraat kent voldoende gratis parkeergelegenheid en is met openbaar vervoer prima bereikbaar.
Het Maxima medisch centrum is nauwelijks 1 ½ km verwijdert zodat een eventueel bezoek aan het ziekenhuis makkelijk gecombineerd kan worden met een bezoek aan

Da Belly om zodoende het noodzakelijke met het nuttige en leuke te combineren.

stacks_image_587.jpg