Laatste kans 

Wij gaan een nieuw avontuur aan door boetiek Lot7 in de Kromstraat over te nemen. Hierdoor sluit Da Belly op zaterdag 24 februari definitief haar deuren. Na 5 leerzame en super gezellig jaren op nummer 1D gaan wij een paar meter verderop op nummer 7 door met leren en vooral met het gezellig hebben.

Boetiek Lot7 verkoop voornamelijk dames kleding en een klein beetje positiekleding.

Wij zwaaien daar de septer vanaf zaterdag 3 maart 2018.

Geniet nog van de super sale, 3 halen en 1 betalen (het duurste artikel rekent u af tegen de normale prijs)

Opheffingsuitverkoop 

Vanaf 30 december starten wij met onze opheffingsuitverkoop. Alle zwangerschapskleding (m.u.v. jeans en lingerie) 50% korting en ook de babykleding (maat 44 t/m 86) is met 50% korting.

Koopzondag 

Aanstaande zondag 17 december is het koopzondag in de Kromstraat. De winkels zijn van 12 uur tot 17 uur open. Tevens is er een kerstmarkt in de straat. Deze dag krijgt u 10% extra kassakorting op de zwangerschapskleding (dus bovenop de 30% korting die er al op zit). Tot zondag!!

Koopzondag 

Morgen, 5 november, is het van 12 uur tot 17 uur koopzondag in de Kromstraat. Da Belly is natuurlijk ook open en we hebben al sale op de gehele collectie.

Tot Morgen!!

Vrijdag 27 oktober Halloween

Vrijdag 27 oktober Halloween  

Wij zijn open van 10 uur tot 21 uur. Vanaf 18 uur is het griezelen (een beetje) en smikkelen (een beetje veel) voor de kids.

Mode Weekend in de Kromstraat

Mode Weekend in de Kromstraat 

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober is het weer Mode Weekend in de Kromstraat. Op beide dagen showen diverse winkels hun najaarscollectie tijdens 3 modeshows, de shows zijn om 13.30 uur, 15 uur en 16 uur. Ook Da Belly laat de nieuwste modetrends voor de zwangere dames zien. Kom gezellig even langs, de koffie staat klaar en we hebben natuurlijk ook wat lekkers.